fbpx

REZERVIŠITE TERMIN
ZA RAZGOVOR
SA NAŠIM DIZAJNEROM

Zakažite putem forme

Hoopla.rs
Pozovite nas: +381 64 8294644

Projektovanje

PRVI SUSRET & DOGOVOR

Prvi susret znači upoznavanje i predstavljanje potreba kao i stilskih pravaca.

Bogata MATERIOTEKA koju posedujemo sa uzorcima materijala  je od velike pomoći . Takođe veliki broj kataloga i ostalih uzoraka pomoći će u zajedničkom određivanju funkcije i stvaranju prvih  stilskih kolaža koji određuju atmosferu u budućem prostoru. Vaše želje i naše iskustvo vode nas do sledećeg koraka – idejnog rešenja i koncepta.

IDEJNI PROJEKAT & KONCEPT

Sadrži usvojeno rešenje, postavku nameštaja, dodatne opreme kao i sve potrebne dimenzije. Prostor ima  svoju poruku stilski je odredjen i prožet ličnim  izrazom budućih korisnika.

Koristimo  najsavremenije kompjuterske programe  za izradu tehničkih crteža  kao i razne kolaže  kako bi predstavili atmosferu  i oblikovali zadati prostor. Ovakav pristup dočarava budući izgled i daje sigurnost u odlučivanju što svakako štedi novac i vreme.

Deo Idejnog projekta po vašoj želji je projekat osvetljenja. Svetlost i senka su važni nezaobilazni elementi svakog uspešnog enterijera . Obraćamo  posebnu pažnju dnevnom osvetljenju kao i  pametnom i prirodnom rasporedu led rasvete.

3D PRIKAZI 

Na poseban zahtev izrađujemo 3D prikaz prostora.

Namera je da se investitorima pruži veran izgled urađenog enterijera  kao i odnos boja i načina kako svetlost utiče na sve zajedno. 3D crteži olakšavaju rad svih učesnika na jednom projektu jer stvaraju jasnu sliku željenih ambijenata.

PROIZVODNJA & MONTAŽA

Naše iskustvo u proizvodnji i montaži nameštaja traje već punih 25 godina. Sa velikom posvećenošću  i zadovoljstvom učestvujemo u izradi gotovih enterijera od prvih skica do konačnog izvodjenja.  Na taj način  osiguravamo kvalitet i standard do kraja.