fbpx

REZERVIŠITE TERMIN
ZA RAZGOVOR
SA NAŠIM DIZAJNEROM

Zakažite putem forme

Hoopla.rs
Pozovite nas: +381 64 8294644

O nama

O nama

Poslednjih godina došlo je do velikih promena u konceptu i stilu života.
Ne tako davno, nameštaj u stambenim i poslovnim prostorima bio je kreiran sa ciljem da zadovolji funkcionalnost, dok su dizajn i estetika bili gotovo izopšteni.

Promenom trendova, menja se i koncept života. Danas, stambeni i poslovni prostori predstavljaju koncept savremenog života, prilagođenog individualnim potrebama.

Naš Room je studio za projektovanje i opremanje enterijera koji nudi proizvode savremenog dizajna, visoke funkcionalnosti i vrhunskog kvaliteta. Naš tim čine stručnjaci koji svojim znanjem iz arhitekture i dizajna enterijera postavljaju nove trendove u pružanju koncepta savremenog života prilagođenog pojedincu.

Room Studio predstavlja jedinstven koncept studija za projektovanje i opremanje enterijera. Nalazimo se u prestižnom novom urbanističkom kompleksu, Bloku A, na Novom Beogradu, na adresi Jurija Gagarina 20ž.

Naš fantastičan tim dizajnera, arhitekata, inžinjera, bavi se dizajnom enterijera za luksuzne vile i prestižne privatne rezidencije, apartmane, hotele i poslovne prostore, vodeći računa o svim aspektima, od arhitekture enterijera do dizajniranja elemenata i opreme, uz ponudu vrhunskog nameštaja svetski poznatih brendova.

Naši projekti se zasnivaju na stilu, tehničkom istraživanju i izboru najboljih materijala koji su u stanju da svaki projekat učine jedinstvenim, poboljšavajući njegove karakteristike u funkcionalnom i emocionalnom jedinstvu koji uvek prenosi identitet i ličnost svakog našeg kupca.

Room nudi kompletno rešenje – od izrade projekta do montaže/ugradnje.

Želimo da naše dugogodišnje iskustvo u projektovanju, proizvodnji i opremanju podelimo sa vama. Trudićemo se da naša kreativnost, profesionalizam i iskustvo pomognu u realizaciji vaših ideja.

Upoznajte naš kreativni tim koji je tu samo za Vas.

Miloš Pavlović – Projekt menadžer

Sonja Milačić – Rukovodilac objekta

Katarina Mihajlović – Stručni prodavac

Biljana Koko – Dizajner enterijera

Jelena Simić – Dizajner enterijera

Jelena Džaleta Dedeić – Dizajner enterijera

Marko Pavlović – Dizajner enterijera