dvobojni moderni sitap tepih u ekskluzivnoj dnevnoj sobi sa sofom i kaminom
01
feb

Moderni Italijanski Tepisi – Luksuz na vašem podu

Da li tražite način da unesete dašak luksuza i sofisticiranosti u svoj dom? U tom slučaju, moderni italijanski tepisi su upravo ono što vam treba! 

Bez obzira da li želite savremene dizajne smelih, svetlih boja ili tradicionalne komade, postoji nešto posebno u ovim tepisima koji će vam omogućiti da imate pravo umetničko delo na podu svog doma. 

U mnoštvu modernih italijanskih tepiha, nijedan drugi nije toliko poznat i tražen kao Sitap.

Od jedinstvenih uzoraka napravljenih od najfinijih materijala do izdržljivih dizajna koji će trajati godinama, ovi tepisi mogu pretvoriti svaki prostor u privlačnu oazu.

Ukoliko želite da saznate zbog čega su ovi tepisi toliko traženi i koje su to popularne kombinacije boja i dizajn za ovu godinu, nastavite sa čitanjem ovog bloga. 

+
Tepih Deco

Šta čini Sitap tepihe drugačijim u odnosu na ostale?

Ovi moderni tepisi su poznati po svom kvalitetu i luksuznom izgledu. 

Sa svojim savremenim dizajnom i tehnologijom koja osigurava dugotrajnost, oni su idealni za one koji žele da unesu malo prefinjenog stila u svoj dom, a da pritom ne žrtvuju funkcionalnost.

Tepisi kompanije Sitap su oličenje lepote italijanske tradicionalne izrade tepiha. 

Ova italijanska kompanija se bavi proizvodnjom tepiha dugi niz godina, i jedna su od vodećih firmi u svetu tepiha. 

Korišćenjem najnovije tehnologije i praćenjem dizajnerskih trendova, stvaraju jedinstvene tepihe, koji će upotpuniti svaku prostoriju. 

Ono po čemu se izdvajaju ovi moderni italijanski tepisi od ostalih su:

  • Kvalitet
  • Materijal
  • Održavanje
  • Dizajn
  • Elegancija i luksuz
+
Tepih Genova

Kvalitet modernih italijanskih tepiha

Kada je reč o modi, Italija je nezaobilazna stanica, pa je to naravno slučaj i sa luksuznim tepisima. 

Moderni ​​italijanski tepisi su poznati po svojim visokokvalitetnim materijalima, naprednim tehnikama bojenja i završne obrade.

Takođe, oni danas sadrže tkanine neuporedivog kvaliteta koje prolaze proces tradicionalne metode tkanja, strogu kontrolu kvaliteta i ekološki prihvatljiv pristup.

Proizvodni procesi su unapređeni poslednjih godina, što je dovelo do proizvodnje tepiha visoke klase koji ne samo da su privlačni za oko, već su i izdržljivi i dugotajni.

+
Tepih Metropolitan

Koji materijali se koristi u izradi luksuznih tepiha?

Kao što već i sami znate, moderni italijanski tepisi su zapanjujući dodatak svakom domu, spavaćoj sobi ili drugom unutrašnjem prostoru. 

Kvalitet i raznolikost materijala koji se koriste u njihovoj proizvodnji znači da ovi tepisi mogu bez napora uneti veličanstvenost u svaku prostoriju. 

To dokazuje spoj pažljivo izabranih materijala kao što su vuna, lan, pamuk, svila i mnogi drugi koji stvaraju zapanjujuće šare koje nemaju drugi tepisi. 

Kombinacijom kvalitetnih materijala i savremenog dizajna, italijanski tepisi stvaraju privlačnu atmosferu, a istovremeno zadržavaju svoju luksuznu estetiku već godinama.

Održavanje Sitap tepiha 

Kada govorimo o održavanju, ovi tepisi su prilično izdržljivi i pretežno laki za održavanje. 

Njihova vlakna i čvrsti materijali mogu trpeti bilo koje komade nameštaja, a čišćenje ne zahteva nikakvu posebnu pažnju. 

Dakle, bez obzira u kojoj prostoriji se nalaze, nećete morati da posvećujete posebnu pažnju njihovom održavanju. Dovoljna je uobičajena rutina čišćenja. 

Tepisi modernog dizajna 

Dizajn italijanskih tepiha je veoma sofisticiran i najčešće ga karakterišu isprepletane šare i žive boje. 

Kombinacija tradicionalne izrade i modernog dizajna daje ovim tepisima uzbudljivu privlačnost koja je savršeno prilagođena svakom stilu enterijera. 

Poslednjih godina, mnogi italijanski proizvođači tepiha počeli su da proizvode ekološki prihvatljive tepihe koristeći održive materijale, kao što su prirodna vlakna i ekološke boje, kako bi stvorili moderne tepihe koji su dobri za životnu sredinu.

Sve u svemu, moderni italijanski tepisi su poznati po svom jedinstvenom, smelom i inovativnom dizajnu koji nije ograničen samo na tradicionalne šare, već uključuje i savremenu estetiku i najnoviju tehnologiju.

+
Tepih Trendy Shiny

Bezvremenska elegancija i luksuz

Moderni italijanski tepisi su bez premca kada je u pitanju elegancija i luksuz. 

Oni su takođe još poznati po izuzetnoj izradi i pažnji na detalje koji karakterišu nepogrešivi stil italijanskog dizajna. 

Zahvaljujući individualnoj pažnji koja im je posvećena, ovi tepisi su definitivno jedinstvena umetnička dela i predmeti za razgovor u svakom domu.

Budite sigurni da ovi tepisi pretvaraju prostorije u mesto emocija. 

+
Tepih Chantal

Odmah se vidi sva elegancija i lepota koju pružaju moderni Sitap tepisi.

Popularne boje i dizajni tepiha u ovoj godini

U 2023. godini se očekuju mnogi novi trendovi, ali kada su u pitanju moderni tepisi minimalizam je taj koji dobija svu pažnju.

Kada su u pitanju boje tepiha koji će upotpuniti vašu prostoriju, mnogi će ove godine birati mirnije nijanse kao što su bež ili siva pa sve do svetlih i nežnih nijansi boja kao što su žuta ili narandžasta.

Takođe, zemljani tonovi postaju sve popularniji, pa ukoliko ste ljubitelj nijansi braon, zelene ili pesak boje, možda je baš takav tepih pravi izbor za vas. 

Pored toga, moderni italijanski tepisi mogu imati više boja, ali ako želite da idete na sigurno, jodnobojni tepisi su uvek dobar izbor koji nikada ne izlazi iz mode.

Sa druge strane, dizajn modernih tepiha dobija nove šare kao što su:

  • pruge,
  • geometrijski oblici,
  • moderni tepisi nalik umetničkim delima

Moderni tepisi sa hirizontalnim prugama

Horizontalne pruge na tepisima unose iznenađujući element stila i sofisticiranosti u svaki prostor, pa su zato i čest izbor dizajnera enterijera

Pored toga što lepo izgledaju, ovakvi tepisi stvaraju iluziju čineći prostoriju većom i prostranijom.

Dakle, dodavanjem modernih tepiha sa lepim i ukusnim prugama, možete trenutno da transformišete svoj enterijer, stvarajući estetski ugodnu atmosferu u svom domu.

+
Tepih Capri

Geometrijski oblici na tepisima

Sve popularniji trend danas je integracija geometrijskih oblika u dizajn, pa su i moderni tepisi usvojili taj stil.

Od krugova preko kvadrata i trouglova, ovi motivi nude širok spektar kreativnih mogućnosti. 

Upoređivanjem različitih oblika, dizajneri mogu kreirati smele vizuelne teksture koje se mogu koristiti da dodaju prepoznatljiv izgled bilo kojoj prostoriji. 

+
Tepih Gabriele

Tepisi nalik umetničkim delima

Kao što je to bio slučaj sa prethodnom godinom, očekuje se da će i ove goodine biti veliki trend tepisi čiji dizajn podseća na prava umetnička dela.

Zadivljujuće šare i kombiacije boja na ovim tepisima odišu luksuzom i sigurno će jedan ovakav tepih biti predmet sa kog nećete moći da skrenete pogled. 

Neki od njih će vas podsećati na naslikana umetnička dela, dok drugi na galaksiju, planetu zemlju ili neobičan peščani spoj, u zavisnosti od kombinacija boja i šara koje se na njima nalaze. 

+
Tepih Venus

Gde pronaći moderne i luksuzne Italijanske tepihe?

Za one koji žele da pronađu savršeni luksuzni italijanski tepih u Beogradu, Room Studio je mesto koje moraju posetiti. 

U showroom-u Room Studija možete pronaći širok asortiman ručno rađenih tepiha od čiste svile, lana, vune i od još mnogo različitih materijala i njihovih kombinacija.

Takođe, ne smemo izostaviti prelepi italijanski dizajn i mnoštvo tepiha koje su kreirali neki od najuspešnijih dizajnera. 

Da zaključimo, sa Room Studiom kupci mogu da iskuse jedinstvenost i kvalitet ovih italijanskih tepiha bez potrebe za putovanjem u inostranstvo.

Room furniture concept store spolja - Room Studio spolja - Room studio gde se nalazi
U našem showroom-u možete naći sve što vam treba.

Zaključak

Moderni italijanski tepisi su predmet koji može da upotpuni svaki prostoriju u vašem domu i zato su definifivno vredni pažnje.

Posvećenost u izradi i raznovrsni materijali koji se koriste čine ih kvalitetnijim i za klasu iznad drugih proizvođača tepiha na tržištu.

Ukoliko se pitate gde možete pronaći ovakve moderne tepihe, definitivno najkvalitetniji italijanski nameštaj, ali i tepihe možete pronaći upravo u Room Studiju. 

Dakle, ako ste u potrazi za kvalitetnim i luksuznim tepihom italijanskog dizajna, budite slobodni da nas kontaktirate ili posetite naš showroom.