fbpx

REZERVIŠITE TERMIN
ZA RAZGOVOR
SA NAŠIM DIZAJNEROM

Zakažite putem forme

Hoopla.rs
Pozovite nas: +381 64 8294644

Karijera

Otvorene pozicije:  Dizajner Enterijera Posao

  Ko god obavlja posao dizajna enterijera u Beogradu (ali i drugim velikim gradovima) mora biti veoma kreativan i imati izuzetno razvijenu sposobnost estetske procene. Uz to je važno da dizajner ima smisla za tehničke probleme i prostorne odnose.

  To je slučaj i u Room Studiju. Važno je da je dizajner precizan u radu i da ima spretne ruke. Poželjno je da dobro crta, da voli raditi u timu, da je komunikativan i da je za posao dizajnera enterijera uvek spreman dati svoj maksimum.

  Dizajnerski radni prostor Room Studija na Novom Beogradu je udobna i dobro osvetljena kancelarija. Međutim, neretko se dogodi da zbog potrebe posla, dizajner enterijera i nameštaja napusti kancelariju i “izađe na teren” da razgleda prostore koje će uređivati, dogovara se sa inženjerima o tehničkim detaljima izrade, prezentuje napravljene modele klijentima i slično. 

  Dizajneri koji se zaposle kod nas mogu računati da će raditi na računarima koji su opremljeni vrhunskim grafičkim programima koji omogućavaju trodimenzionalni (3D) prikaz i animacije.

  Posao dizajnera enterijera i nameštaja zahteva veliku predanost radu. Od izuzetne važnosti je da ljudi na toj poziciji stalno teže ličnom i profesionalnom usavršavanju.

  Room Studio, kao ekskluzivni studio za projektovanje i opremanje enterijera nudi proizvode savremenog dizajna, visoke funkcionalnosti i vrhunskog kvaliteta. 

  Samim tim je bitno da i naši dizajneri prate i budu upoznati sa najnovijim svetskim i domaćim  trendovima, modernim dostignućima iz sveta dizajna, tražnjom, potrebama i promenama tržišta.

  Stručnjaci Room-a, koji obavljaju posao uređenja enterijera stavljaju akcenat na podređivanje enterijera, nameštaja, dekoracije i kompletne prateće opreme klijentu i svim njegovim psihofizičkim zahtevima.

  Preuzmite oglas u formi PDF-a, popunite formu i aplicirajte za Posao Dizajnera Enterijera.

  Posao Stolara Montažera

   

  Posao stolara montažera Room Studija podrazumeva sklapanje i montažu nameštaja od pločastog nameštaja. Uz fiksno radno vreme, redovnu platu i dinamično i kreativno radno okruženje osoba koja aplicira za ovaj posao može očekivati izazovne projekte kako na domaćem tako i na stranom tržištu.

  Posao stolara montažera je savršen za osobe koje su marljive, detaljne, tačne, odgovorne i pouzdane. Takođe je bitno da aplikant poseduje široko znanje o repromaterijalu za izradu pločastog nameštaja kao i da je stručan sa ručnim alatima za izradu nameštaja.

  Preuzmite oglas u formi PDF-a, popunite formu i aplicirajte za Posao Stolara Montažera.