16
avg

Na svakom koraku – emocija

Sada već daleke i davne 1955. godine, rodila se strast Marija Bosonija, da izrađuje vrhunske tepihe i prostirke, koje su inspirisane italijanskim dizajnom i vrhunskom modom. Ta energija, entuzijazam, ljubav prema dizajnu, prenosili su se sa kolena na koleno, postajući zapravo sve savršeniji i savršeniji, stoga slobodno možemo kazati da je na svakom koraku – emocija.

Tepisi su rađeni sa puno ljubavi koja je utkana u bukvalno svaki centimetar, i to se oseti na bilo kom koraku. SITAP Carpet Couture, je vodeća italijanska firma koja inspiraciju za svoje kolekcije tepiha dobija baš iz visoke italijanske mode. A moda nema ni svoj početak ni kraj, zar ne? Mašta je neiscrpna, stilovi se mogu kombinovati, tako da se na kraju dobijaju unikatni tepisi koji oplemenjuju istinski svaki prostor.

Baš kao što je to slučaj sa modnim pistama, tepisi se menjaju iz sezone u sezonu, donoseći uvek nešto novo i inovativno, prate trenutne svetske trendove, idu u korak sa modernim svetom i vremenom, pa su čak i ispred njih.

Tepisi ove firme su postale prave žive ikone, i govore posebnim jezikom šara, boja, nijansi, tkanja a na sam dodir su naprosto neodoljivi.

Uživaćete da sednete na svoj tepih, i da se divite njegovoj mekoći, udobnosti, ugodnosti, prijatnosti… – sve će podsećati da ste seli na neki oblačak, a zapravo ste u svojoj dnevnoj sobi. Zamislite radost vaših mališana dok se igraju na ovim perfektnim tepisima, koji pružaju svu mekoću ovog sveta.

Kod nas kupuju poznate i javne ličnosti, i to već odavno, pa vas pozivamo da se priključite tom elitnom klubu kome odavno pripadate. Nabavite nameštaj po želji i meri, i to ne samo kada je reč o dimenzijama, već i kada se radi o meri vaših snova,  nadanja, želja, htenja, očekivanja, iščekivanja… Luksuz nikada nije bio dostupniji, i vi to zaslužujete!