23
jun

Dizajn enterijera i nameštaj kao izazov za hrabre.

Dizajnirati enterijer, neko će pomisliti, uopšte nije teško. Jednostavno, pratite sami svoje želje i to je to. Ipak, da li je sve baš tako?

Naravno da ne. U prevelikoj potrebi da stvore zanimljiv prostor, da sve bude unikatno i originalno, često se prekrše pravila dobrog ukusa i pravilnog uređenja doma, pa se lako zaluta u kič, što niko ne želi, naravno.

Primera radi, ljudi vole da eksperimentišu sa bojama zidova. Neki od njih bi hteli da suprotni zidovi imaju različite nijanse, ali ovde treba biti posebno oprezan kako to uklopiti jedno sa drugim, ali i sa nameštajem koji već postoji u prostoru. Isto tako, na kraju ipak sve mora davati jednu harmoničnu celinu, jer ako to nije slučaj, onda smo se uzalud trudili, zar ne?

Najbolja ideja i odluka, jeste da dizajn enterijera prepustite našem timu, koji će prvo doći da popriča sa vama. Na osnovu onoga što budu čuli, formiraće sliku o vašim potrebama, ciljevima, željama, zahtevima, očekivanjima, kada je u pitanju stambeni ili životni prostor. Takođe, možete da nas pozovete ukoliko radite uređenje poslovnog prostora, tj. kancelarija.

Igranje bojama je klizav teren, tako da morate da pazite šta se jedno sa drugim slaže, a šta odbija, kao i aspekt delovanja boja na psihu čoveka, ne sme biti zanemaren.