01
apr

Venecijanski hrast u vašem domu

Mislite da je to nemoguće? Do skoro jeste bilo, ali sada ti snovi postaju veoma lepa realnost. Naime, u ponudi se nalaze kuhinje koje u okviru svoje izrade imaju radne ploče i frontove izrađene upravo iz drveta hrasta koje potiče iz italijanskih mora.

Na ovim hrastovim trupcima spavala je i funkcionisala Venecija, tokom decenija, a sada se oni polako menjaju, i postavljaju se metalni držači. Sve ovo je značilo samo jedno – kvalitetno hrastovo drvo, koje ima posebnu vrednost upravo zbog činjenice koju ulogu je pre toga imalo, ulazi u proizvodnju nameštaja.

Od njega se prave kuhinje koje postaju stvar prestiža, nešto što će priuštiti sebi samo neko ko visoko ceni kulturu stanovanja, svoj lični mir i obožava da provodi vreme u svom domu. Moderan čovek dvadeset prvog veka živi jednim veoma brzim tempom života, tako da želi da se maksimalno opusti kada uđe u svoj životni prostor.

Dom je postao i smatra se oazom mira, više nego ikada ranije, i stoga je od presudne važnosti da nam se najpre oči odmore na komadima nameštaja koji plene svojom lepotom, a onda i da se zavalimo u udobne fotelje ili prilegnemo na sofe, ugaone garniture ili bračne krevete, koji će nam više pružiti osećaj lebdenja nego sedenja ili ležanja.

Razlog su visokovalitetni materijali koji se upotrebljavaju tokom izrade, i primera radi, ugaone garniture u dnevnim boravcima su presvučene kožom koja može da bude anilinska, ručno farbana, brušena, štampana… Sve to pruža neograničen broj mogućnosti da izaberete tačno šta vi želite i da se to savršeno uklapa u ambijent iz snova kome ste uvek težili.

Verujte nam da vaše snove realizujemo, tj. pretvaramo ih u realnost, a sve zahvaljujući modernim tehnologijama izrade luksuznog nameštaja i dizajnerima, koji maštu pretaču u opipljive predmete.