30
mar

Inovativna dizajnerska rešenja – MH6 kuhinja

Savremeni čovek dvadeset prvog veka ima istinsku potrebu da u svoj dom unese mir, da to postane jedna prijatna oaza spokoja, upravo usled brzog tempa života koji se odvija svakoga dana. Kada zakoračimo u naš prostor, očekujemo da nas on zagrli, i da nam pruži toplinu i emociju, i da to sve osećamo na svakom koraku i pri svakom pogledu oko sebe.

Jedan od modernih elemenata kada je u pitanju dizajn enterijera, svakako je MH6 kuhinja. Kada je vidite, vi ćete ostati zatečeni njenom istinskom i neskrivenom lepotom, ali to nije jedino što ona nudi. Akcenat je kod dizajniranja ovog luksuznog komada nameštaja stavljen na funkcionalnost i praktičnost, tako da vam svakodnevno korišćenje predstavlja zadovoljstvo.

MH6 je spoj tehnologije, stilskih oblika i efikasnog dizajna, što čini jedan potpuno nov koncept opremanja enterijera.

Primera radi, funkcionalni prostori ove kuhinje ugrađeni su u monolitne jedinice. Zahvaljujući ovome, sadržaj je u potpunosti skriven, a ipak tu i u upotrebi. Fioke su širine sto šezdeset centimetara, dok viseći elementi imaju samo jedna vrata koja su široka dvesta sedamdeset centimetara. Ovo su samo neki detalji koji kuhinju MH6 čine zaista jedinstvenim proizvodom na tržištu.

Postoji mnoštvo završnih obloga koje možete odabrati za vrata i radne ploče, a jezgro može biti od istog materijala. Sama vrata su debljine dva centimetra, i njihove ivice su ravne. Zanimljiv je i način otvaranja, on može da bude bez ručki – sa predviđenim razmakom koji je potreban za otvaranje krila, pomoću ručki ili preko sistema pritiska (tip-on).

Unesite inovativna dizajnerska rešenja u svoj dom, tako da to nikoga ne ostavi ravnodušnim. Vaš dom će odisati spojem tradicije i modernog, što ostavlja savršen utisak. Svakodnevno provođenje vremena u kuhinji će predstavljati jedno sasvim drugačije i novo iskustvo, jer imate perfektnu MH6 kuhinju koja će zadovoljiti sve vaše potrebe, želje i zahteve, i kada je reč o funkcionalnosti i kada se radi o izuzetnoj estetici.