19
mar

Stolica oko koje se vrti svet – Mood

Italijanski proizvođač Bontempi, osmislio je i kreirao stolicu za kojom se svi okreću, a u ovom tekstu saznajte i zbog čega je to tako, te zašto bi kupovina ovog modela bila i vaš pravi izbor.

Ono što je glavna i osnovna prednost ove stolice jeste to što omogućava da je prilagodite sopstvenim kriterijumima, željama, potrebama…

Mood može biti moderna i elegantna trpezarijska stolica, kao fenomenalan detalj ili radna stolica u vašoj kancelariji. Tapacirana ili ne, sa rukonaslonom ili bez, ona nalazi mesto u vašem enterijeru.

Svestranost je glavna karakteristika, jer je svaka Mood stolica jedno vaše malo remek delo, svaka od njih je drugačija, upravo zato što je skrojena prema vašoj ideji. Vrhunski materijali, kvalitet, moderan dizajn, kao i najsavremenija izrada, su osnovni atributi ove stolice.

Uživajte u luksuzu i jednostavnosti. Klasičnom ili savremenom stilu. Multifunkcionalnost modela jedne iste stolice Mood.

Ne treba posebno naglašavati da proizvođači nude mnoštvo raznih predivnih boja, koje se lako uklapaju u bilo koji ambijent, ne narušavajući atmosferu koja već postoji.

Kombinovanje je još jedna tajna Mood stolice, biramo materijale i boje baze, sa sedištem koje može da se rotira ili ne…

Dakle, sa Mood stolicom možete da pustite mašti na volju i da stvorite nešto unikatno i jedinstveno.