12
mar

Idejni projekat enterijera

Dvadeset prvi vek je doneo mnoštvo promena kada su u pitanju zahtevi klijenata i kako treba da izgleda savršeno opremljen enterijer. Razloga za to ima dosta. Njih pre svega, treba tražiti u veoma ubrzanom tempu svakodnevnog života, pa je čovek, više nego ikada ranije, počeo da doživljava svoj dom kao jednu oazu mira, gde će sve biti podređeno njemu. Dom se danas koristi za opuštanje i relaksaciju, za okupljanja i organizovanje slavlja ali i za rad.

Doći do idealno opremljenog doma nije nimalo lako, ali mi smo tim koji može da vam učini uređenje prostora, kako stambenog i životnog, tako i radnog, poslovnog, savršenim za vas.

Pozovite nas i zakažite sastanak, na kome ćemo se najpre upoznati i saslušati šta je to što vi očekujete, kakav ambijent volite, stil, boje… i bićemo spremni da uložimo svo znanje, veštine, talente i rad u to da vaš prostor bude zaista vaš. Da li je to nameštaj za dnevne boravke, spavaće sobe, radne prostore, dekoracija uz pomoć tapetarije, tepiha i draperija…. bilo da želite klasičan ili moderan dizajn ili pak savremen, sa eklektičnim detaljima, minimalistički ili boho, ekstavagantan ili sveden, naš stručan tim će se poigrati stilovima i  izraditi idejni projekat koji će biti projekcija vaših želja i na kraju vas pratiti sve do realizacije.