29
jan

Dizajn enterijera zaintrigiraće sva čula!

Dugo ste maštali kako da uredite svoj dom ili možda poslovni prostor. Na vama je samo da kažete šta želite, a ROOM-ov tim dizajnera će sve to sprovesti u delo. Vaš prostor od tog trenutka postaje sveže platno za maštanje.

Kuhinja je mesto gde provodimo dosta vremena, samim tim treba da bude funkcionalna, ali da se u njoj lepo i osećamo. Predlažemo kuhinju STENA, posebnu na svoj način. Primenjeni materijali ono su što je izdvaja, furnir, staklo, Dekton kamen, pravo malo remek delo u vašem prostoru.

Dnevni boravak je mesto gde treba da se osećamo udobno. Nove generacije materijala pružaju mašti na volju da se dnevni boravak napravi baš onako kako želite. Medijapan SupraMatt, presvučen folijom nove tehnologije, veoma prijatan na dodir u pažljivo odabranim nijansama boja, pruža mnogo više mogućnosti.

Kada su garniture u pitanju, predlažemo LOIUDICE&D EDEN, trosed i dvosed. Italijanska garnitura, elegantno dizajnirana, dostupna je kao trosed, dvoiposed, dvosed i fotelja ili kao ugaona garnitura sa lenjivcem. Nogice koje krase model mogu biti od drveta ili metala. Izrađuje se u preko 80 različitih boja od kože ili štofa.

Spavaća soba je mesto gde treba da se odmorite od napornog dana, mesto gde se opuštate, sanjate i maštate. U to se uklapa bračni krevet NICK od Brenda CIERRE, krevet sa  podesivim uzglavljem koje se može prilagoditi različitim potrebama uz  pomoć jastuka, koji  menjajući položaj omogućava neponovljivu udobnost korišćenja. Kombinacija  klasike i  modernog  uvek je u trendu. U samoj konstrukciji kreveta nalazi se sakriveni prostor za skladištenje i čuvanje ličnih stvari.

Platno zaokružujemo plakarom PAHULJA, gde estetsku celinu čini klizni plakar sa kreativnim delom toaletno-radnog kutka. Naizmenično se smenjuju velike površine belog mat medijapana sa ogledalom i emajliranim belim staklom. Unutrašnjost ormara funkcionalno je podeljena na muški i ženski deo, visina polica je dimenzionisana da omogući najjednostavniju upotrebu.

Koji god stil da vas privlači u opremanju, ROOM je mesto gde ćete pronaći nešto posebno, ono što vaš prostor izdvaja od ostalih.