19
okt

Luksuzni trendovi u opremanju prostora

Kako da osetite prostor u kojem živite? Na prvom mestu treba da ga opremite nameštajem koji vam prija, koji živi sa vama, na kojem se odmarate, na kojem radite. Udahnite duboko i prepustite se dizajnerima enterijera da vaš prostor učine baš onakvim kakav želite da bude.

Napravimo paralelu sa izjavom nekada čuvenog Henrija Forda koji je jednom prilokom izjavio  „Boja automobila može biti bilo koja, pod uslovom da bude crna.“ Slično je i kod nameštaja, možete imati boju koju poželite, ali nekako uvek postoji nešto unificirano, nešto po čemu se svaka serija ili svaki komad izdvaja. Da li je to boja ili poreklo materijala, svakako postoje specifičnosti koje odskaču od uobićajenog u dizajnu enterijera.

Dosta ljudi voli svoj prostor da opremi luksuznim nameštajem, možda nekom kuhinjom sa mehanizmom, koja sve radi sama, automatski. Pored automatike tu su i materijali iz raznih krajeva sveta, specifični svaki na svoj način. To daje jedinstvenu harmoniju i inovativni koncept vašoj kuhinji.

Oplemenite prostor nekom lepom italijanskom ekskluzivnom garniturom, komodom, trpezarijskim stolom sa stolicama vrhunskog dizajna. ROOM studio je prostor u kojem sve to možete osetiti na licu mesta, da uživate u ambijentu onakvom kakvom zamišljate.

Za spavaću sobu preporučujemo luksuzni italijanski krevet CIERRE Crystal. Osetite glatko uzglavlje koje daje maksimalan osećaj dok se odmarate i spavate. Minimalistička strogost dopunjena  elegantnim detaljima. Okvir kreveta je odvojen od poda što celokupan dizajn čini dodatno elegantnim i neopterećujućim. U kombinaciji sa IN-LINE ČOKOLADA plakarom soba postaje prava oaza mira. Dva krila, elegantnog braon diming stakla u istoj ravni, skrivaju ormar Čokolada. Pomoću savremenog IN LINE sistema, otvaranje vrata vrši se daljinskim upravljačem ili na dodir.

Sve u svemu za ljubitelje luksuza, ROOM furniture concept store je pravo mesto za uređenje enterijera. Posetite nas i uverite se.