14
okt

Inovativno opremanje kancelarija

Kancelarija predstavlja mesto na kome provodimo značajan deo svog dana i to je barem osam sati. Za to vreme, potrebno je da se osećamo prijatno, komforno, udobno, odnosno, – kao kod kuće – da bismo postigli maksimalnu produktivnost, a sve uz minimalno trošenje energije.

Postoje prafila feng shui-ja kako se neki prostor uređuje, da bi energija mogla da protiče što bolje i pravilnije. Kada se radi opremanje kancelarija, ovakve svoje želje možete da saopštite našem stručnom timu, pa će i o tom segmentu biti povedeno računa.

Ipak, ono što je najvažnije, to je da efekat luksuzno i inovativno opremljene kancelarije, znači da ćete imati pozitivne povratne informacije, u smislu – svi vaši poslovni partneri, klijenti, saradnici… biće veoma prijatno iznenađeni, oduševljeni, i moguće da će poželeti nešto slično u svojim radnim prostorijama.

Odaberite materijale od kvalitetne kože, i neka takve budu vaše stolice, na primer, ili ugaone garniture. Kvalitetna koža znači da je potpuno prirodna, i kao takva, izuzetno dugotrajna a laka za održavanje. Poseduje otpornost na habanje i na grebanje, tako da će dugo vremena zadržati izgled kao da je tek kupljena, odnosno – do trenutka kada poželite da ponovo promenite nameštaj u svom poslovnom prostoru.

Koža može da bude ručno rađena, štampana, brušena, ili premazana uljem i voskom, koji doprinose njenoj izdržljivosti i mekoći. Premijum koža je vrhunskog kvaliteta, i sve što vam preostaje jeste da uživate u svim dobrim osobinama koje ona sa sobom donosi.

Pored kože, za vašu kancelariju moguće je odabrati moderne štofove, koji su u skladu sa trenutnim svetskim trendovima. Oni su takođe luksuzni, besprekornog kvaliteta, dizajna i savršeno će se uklapati u enterijer, koji osmišljavamo kao harmoničnu celinu.

Pozovite nas radi svih dogovora i uverite se zašto poznate ličnosti kupuju kod nas nameštaj i šta je razlog što smo mesto okupljanja poznatih – postanite i vi deo elite, kojoj odavno pripadate.