11
okt

Na svakom koraku – Emocija – SITAP Carpet Couture

Da li želite da hodate po tepihu, na kome se na svakom koraku nalazi emocija, a razlog je taj što je satkan i načinjen iz ljubavi? Upravo takvi su SITAP Carpet Couture tepisi, koji nam dolaze iz Italije. U pitanju je vodeća italijanska firma koja inspiraciju za svoje kolekcije tepiha dobija upravo iz visoke italijanske mode.

Onda možete da zamislite kako to ekskluzivno izgleda? Tepih, po kome će vam biti žao da koračate, ali samo do onog trenutka dok ne osetite svu čaroliju koja se skriva u njemu i koja vas obuzima… jer, ovo su luksuzni tepisi čije srce kuca za modu i ljubavnu, emotivnu vezu sa umetnošću.

Priča počinje još davne 1955. godine, kada se rodila strast Marija Bosonija prema modernim dizajnerskim tepisima i prostirkama. Ova strast se prenosila kroz generacije, tako da i dan danas odiše snagom i nadahnjuje stilom. Fino predivo, vanvremenska ideja istraživanja, italijanski dizajn – sve to predtavlja dobitnu kombinaciju koja osvaja srca ljubitelja mode i perfektno opremljenih i dizajniranih enterijera.

Postanite i vi deo te velike porodice koja se svakim danom širi celim svetom… – svakoga dana neko postane vlasnik jednog ovakvog tepiha, i počinje da uživa u njemu… Osetite i vi sve te čari, i spoj mode i umetnosti, boje, šare, nijanse, perfektno tkanje i neodoljiv dodir, mekoću i nežnost… – i sve to u tepihu, koji samouvereno gospodari prostorom.

Kod nas kupuju poznati, jer su odavno prepoznali prave vrednosti koje imamo da im ponudimo, i jer kod nas važi krilatica da je samo najbolje dovoljno dobro za naše klijente. Trudimo se da uvek držimo najviši mogući nivo u poslovanju, na obostrano zadovoljstvo – i nas kao stručnog tima, i vas kao klijenata koji će uživati u čarima pažljivo odabranih komada nameštaja koji se nadopunjuju, stvarajući idealan enterijer, za život i rad.