02
okt

Visoko kvalitetna koža i prefinjeni štofovi

Umeće uživanja u lepom se uči sa godinama, i to tako što se navikavamo na najviši kvalitet, nakon čega nam ništa drugo nije dovoljno dobro. I zaista, sve što je najbolje, poseduje razlog zbog čega nosi takav laskav epitet – funkcionalno, praktično, estetski dopadljivo…  – samo su neke od karakteristika našeg luksuznog nameštaja.

U ovom kratkom tekstu ćemo se pozabaviti kožom. Postoji nekoliko vrsta, pa krenimo redom:

  • brušena koža
  • štampana
  • ručno farbana
  • anilinska koža koja se premazuje tankim slojem voska i ulja.

Pored navedenih vrsta kože, dodaćemo i premijum kožu, čija debljina iznosi čak 2,5 milimetara. Kada svoj stan, kuću, poslovni prostor, vikendicu ili bilo koju drugu nekretninu ili prostor, opremite na ovaj način, koristeći kožu najvišeg kvaliteta, tada možete da očekujete samo najbolje od tog materijala za uzvrat. Na primer, zbog svojih prirodnih karakteristika, ova koža je trajna, i veoma je lako održavati je.

Zahvaljujući svemu ovome vaš nameštaj će uz malo truda stalno delovati kao nov.

Kada je reč o štofovima, u ponudi su samo oni najvišeg kvaliteta, od kojih izdvajamo vodoperive, i one koji nisu podložni grebanju i habanju. To je veoma bitno za porodice koje imaju malu decu koja vole da se igraju raznim igračkama dok sede na ugaonom garnituri, na primer, ili ukoliko ste srećan vlasnik kuce ili mace, koji ponekad imaju naviku da nešto ogrebu ili isprljaju.

Za garanciju kvaliteta su se pobrinuli brendovi kao što su CIERRE i LOIUDICE, jer oni za izradu svojih proizvoda koriste samo prvoklasne materijale.

Stvorite od svog doma ili radnog prostora, okruženje koje će vam pomoći da se u svakom trenutku osećate dobro, poletno, energično, a to sve izaziva u vama savršen sklad koji se nalazi svuda okolo, jer su to osmislili vrhunski dizajneri enterijera koji vam stoje na usluzi.